• Program  CWC Super Pike Open

    Program
    CWC Super Pike Open

Program 2021

INREGISTRERING

Torsdag 7/10 kl. 10:00-20:00

I butiken, Hobby&Fiske på Hamngatan 8 i Oskarshamn registrerar ni in ert lag och hämtar ut era mätbrädor, tävlingsbricka och annat tävlingsmaterial. Skulle det mot förmodan vara så att ni har fått förhinder så kontakta oss på 0491-16250. Det räcker med en deltagare per lag vid inregistreringen.

KAPTENSMÖTE

Fredag 8/10 kl. 07:00

Vid kaptensmötet vid Hotell Corallen skall enbart resp. lags kapten deltaga. Detta innebär att frukosten uteblir. Med anledning av detta är det ok att sjösätta båten innan kaptensmötet och då kan övriga lagmedlemmar invänta sin kapten. Fisket får naturligtvis inte påbörjas förrän utsatt tid. För att detta skall vara tydligt är det förbjudet att provfiska i tävlingsområdet efter kl 18.00 torsdagen den 7 oktober.

START, FREDAG

Fredag 8/10 kl. 08:00

Startskottet för tävlingen går.

TÄVLINGSSTART, FREDAG

Fredag 8/10 kl. 09:00 Tillåtet att börja fiska.

TÄVLINGSSLUT, FREDAG

Fredag 8/10  kl 17.00

Samtliga lag skall på fredagen senast kl 19.00 hängt sin tävlingsbricka på plats vid Hotell Corallen. Detta är för de tävlandes egen säkerhet. Om lag underlåter att göra detta larmas kustbevakningen och man riskerar att få betala för utryckningen.

TÄVLINGSSTART, LÖRDAG

Lördag 9/10 kl. 07.00

Tävlingsbricka hämtas ut mellan kl 07.00 - 08.00 vid Hotell Corallen.

TÄVLINGSSLUT, LÖRDAG

Lördag 9/10 kl. 16:00

Tävlingen är slut. Senaste inrapportering av fångst är kl 16.00. OBS! Ni måste senast 18.00 hänga upp er tävlingsbricka på plats. Detta är för de tävlandes egen säkerhet. Om lag underlåter att göra detta larmas kustbevakningen och man riskerar att få betala för utryckningen.

FÖRUTSÄTTNINGAR

Tävlingen är en lagtävling och de 5 längsta gäddorna räknas samman till en totallängd. Längden för varje gädda räknas i hela centimeter och avrundas nedåt. Det lag med de sammanlagt 5 längsta gäddorna vinner tävlingen. Lag med näst längst sammanlagd längd vinner andra pris samt lag med tredje sammanlagd längd vinner tredje pris. Vid lika totallängd mellan 2 lag är den längsta gäddan utslagsgivande. Pris utgår även för tävlingens längsta gädda.

GEMENSAM MIDDAG & PRISUTDELNING

Lördag 9/10 19:00-

Vi samlas på Badholmen (länk) för att avsluta tävlingen. Utlottning av fantastiska utlottningspriser kommer att ske. Tävlingens vinnare kommer att koras. Vi börjar kvällen med gemensam middag och runt 21:00 kommer vi att avslöja vilka som är vinnare. Föreningen kommer att dela ut gåvor till de som lyckats bäst. Ev vinstskatt betalas av vinnaren.

 
10-cwcspo
40-ursuit
50-hobby-fiske-oskarshamn
btf
catchwithcare cwc
design-from-sweden
humminbird
minnkota2
navionics
predatortour-zwedengroot
smalands-sportfiske
strikepro
suzuki
swedish-pike-league-spo